Blåsigt och soligt och mindre blåst

Onsdagen höll jag mig mest inne när det blåste som värst... För Coj var det första arbetsdagen efter jul-ledigheterna. Jag var trött och frusen och hade huvudvärk så det var bara att lägga sig en stund igen. Cojs son blev hämtad vid 15 tiden av sin mamma och sambo. De hade inte tid att stanna och fika då de har en bit kvar att åka ner till Helsingborg. Och de skulle börja jobba dagen efter så de åkte direkt. 
Torsdagen såg ut att bli fin och det blåste inte heller... Jag tog då en promenad bort till brevlådan och la på ett brev... och vidare till gymmet, tränade och gick hem. 
Naturen har tydligen inte förstått att det fortfarande är vinter... #sovdulillavideung
Jag vet inte om det blev för mycket för mig att både gå och köra på gymmet... eller om jag fick så ont i mitt ryggslut av att jag kanske spände mig när jag gick där det var halt? Jag fick i varje fall jäkligt ont. Jag la mig i ett bad och sen somnade jag. Coj kom hem tidigare från jobbet eftersom han hade halkat och gjort illa ryggen. Två #ostkrokar som stolpade omkring hemma. 
Så fredagen fick bli mellandag IGEN... sydde lite på blivande väska... förhoppningsvis ska det bli en ryggsäck. Jag vet fortfarande inte vad/hur det blir... Eftersom jag syr för hand med nål och tråd så blir det bara en liten bit åt gången för fingrarna tar sån stryk av det... 
#patchwork #jeansväska #handsyddväskaförhoppningsvis #lappväska
Fortsatte och gjorde ett par näsduksfodral... bara för att få sy något annat en stund. Roliga att göra. 
#näsduksfodral